Låga priser, hög kvalitet, lång erfarenhet och god service
Direktimportör från världsledande tillverkare av
Pooler - Poolvärmepumpar - Sandfilter 

Solfolie-Soltäcke

Soltäcke / Solfolie  400 micron

Under dagtid värmer soltäcket/solfolien swimmingpoolens vatten och skyddar från i trädgården nedfallande löv mm.
Soltäcket/solfolien fördröjer avsevärt den värmeutstrålning som sker under nattens kalla timmar. Resultatet blir en varmare pool
och en reducerad kemikalieförbrukning Obs ! Primastarpools soltäcke (även kallat solfolie) har en tjocklek av 400 micron.
Det värmande soltäcket levereras svart / mörkgrå för bästa absorberingsförmåga och bättre motståndskraft mot UV strålning.

Soltäcket/solfolien är enkelt att ta av och på då täcket flyter fritt på poolvattenytan med en liten fri spalt intill poolkanten.
Täcket levereras kvadratiskt till runda pooler (undantag 4,0 och 5,0 som levereras rund) och ovalt till ovala pooler.
Den kvadratiska solfolien klipper du själv till i önskat poolmått.
Du kommer förvånas av hur mycket detta soltäcke kan värma din swimmingpool. Upplysning: Solfolien/soltäcket ska ligga med
bubblorna neråt mot poolvattenytan. Tillsammans med solfångare och/eller poolvärmepump får du en behaglig vattentemperatur i poolen.
En solfolie/soltäcke ska inte förväxlas med ett normalt överdrag till pool. Vi säljer poolöverdrag för vinterbruk och för användning vid längre
uppehåll i poolbadandet. Det kan liknas vid en lättvikts pressening försedd med fästanordningar. Se under rubriken "poolöverdrag".

                 

12 artiklar

12 artiklar