Låga priser, hög kvalitet, lång erfarenhet och god service
Direktimportör från världsledande tillverkare av
Pooler - Poolvärmepumpar - Sandfilter 

Poolkemi

Poolkemi
Vattnet i en swimmingpool måste hållas rent !

För Primastar är det viktigt att du kan köpa Skandinaviens bästa poolkemikalier billigt och bekvämt. Köp poolkemikalier redan i samband med att du för första gången skaffar pool. Vi har ett sortiment som ger dig optimal glädje av din pool redan från första dagen och skulle det mot förmodan uppstå problem så finns vi där med support. 

 

Vi samarbetar med nordens mest välrenomerade premium leverantör av poolkemikalier. Leverantören är det danska företaget Wendt & Sørensen A/S som sedan 1971 har utvecklat och sålt 1a klassens poolkemikalier för optimal vattenkvalitet i swimmingpooler. Varumärket heter "SANIKLAR" och vi kan garantera att du inte finner bättre produkter från andra leverantörer. Således har flera av Saniklars produkter ett dricksvattencertifikat, dvs att kemikalierna kan användas för att skapa rent dricksvatten.

 

Alla förpackningar har svenska texter och bruksanvisning på svenska. Vill du läsa mer om detta kan du gå in på Saniklars hemsida genom att klicka på denna länk  www.saniklar.se  Där hittar du svar på dina eventuella frågor och där finns också ett felsöknings-schema där du kan leta dig fram och finna lösningar på ditt eventuella pool-vatten-problem. Här hittar du också gratis pool appar (Iphone och Android) under downloads samt "poolräknaren" där du kan beräkna vad och hur mycket som ska tillsättas i din pool.

 

För många människor är klor bara klor, varvid man kan lockas att köpa det billigaste på marknaden. Produkterna kan se likadana ut för ögat men för flera behövs en större mängd klor för att rengöra vattnet samt att de kan innehålla ämnen som vid kontakt med vatten kan förorsaka problem, ex algtillväxt. Saniklars produkter kommer att hjälpa dig hålla en bra vattenstandard i din swimmingpool.

 

 Klicka här för råd och tips vid uppstarten av din pool


Din swimmingpool har problem med vattnet? Klicka på denna länk >>> www.saniklar.se            Välj poolkemi produkter nedan 

28 artiklar

28 artiklar